Camera always times out on pi 4 64bit with 64mp camera

Hello,
I have just got a Raspberry Pi 4 B and can’t get it to work. The camera gets detected and all, but when taking a photo or use any libcamera-app it does nothing.

This is the last thing libcamera prints then nothing happens until I ctrl+c out of the terminal.

Bildschirmfoto 2023-01-12 um 20.37.19

/boot/config.txt:

# Uncomment some or all of these to enable the optional hardware interfaces
#dtparam=i2c_arm=on
#dtparam=i2s=on
#dtparam=spi=on

# Uncomment this to enable infrared communication.
#dtoverlay=gpio-ir,gpio_pin=17
#dtoverlay=gpio-ir-tx,gpio_pin=18

# Additional overlays and parameters are documented /boot/overlays/README

# Enable audio (loads snd_bcm2835)
dtparam=audio=on

# Automatically load overlays for detected cameras
#camera_auto_detect=1

# Automatically load overlays for detected DSI displays
display_auto_detect=1

# Enable DRM VC4 V3D driver
dtoverlay=vc4-kms-v3d
max_framebuffers=2

# Run in 64-bit mode
arm_64bit=1

# Disable compensation for displays with overscan
disable_overscan=1

[cm4]
# Enable host mode on the 2711 built-in XHCI USB controller.
# This line should be removed if the legacy DWC2 controller is required
# (e.g. for USB device mode) or if USB support is not required.
otg_mode=1

[all]

[pi4]
# Run as fast as firmware / board allows
arm_boost=1
dtoverlay=vc4-kms-v3d,cma-512

[all]
dtoverlay=arducam_64mp
dtparam=i2c_vc=on
dtparam=i2c_arm=on
#dtoverlay=arducam


Hi,
Have installed the arducam version of the libcamera?
https://docs.arducam.com/Raspberry-Pi-Camera/Native-camera/Libcamera-User-Guide/

Got it fixed by reinstalling my OS, then it worked. Thanks for your help.

Another question. I have set PixelFormat to MJPEG but it isn’t supported by the camera. Do I have to do conversion by myself?